Най-големият удар по букмейкърите в историята на хазартния бизнес


Най-големият удар по букмейкърите в историята на хазартния бизнес
Снимка: Getty Images/Guliver

11337 0

Лестър Сити собственоръчно може да нанесе най-тежкия финансов удар в историята на букмейкърите. Както е известно, "лисиците" са на 3 точки от историческа първа титла в английската Висша лига, а това ще доведе до загуби за хазартния бизнес от десетки милиони долари, благодарение на смели фенове на спортните залози. 

Една от британските компании за залози е изчислила, че по официални данни букмейкърите ще загубят общо 14.55 милиона долара в деня, в който скромният тим от "Кинг Пауър Стейдиъм" стане шампион.

Жертвите от Хилзбъро най-накрая получиха своята справедливост

Клиент на въпросната компания е заложил 75 паунда на коефициент 1500 няколко седмици след началото на шампионата, като ще спечели над 110 хиляди паунда, ако Лестър вдигне трофея в края на сезона. В началото на кампанията пък има немалко залози на коефициент 5001 за това Лестър да стане шампион, след като клубът едва-едва се спаси от изпадане през миналия сезон.

До края на шампионата остават 3 двубоя, като в мачовете си срещу Евертън (у дома) и Манчестър Юнайтед и Челси (гост) Лестър трябва да спечели 3 точки, независимо от резултатите на Тотнъм. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички