Да изпуснеш над милион... за един гол (СНИМКА)

Хазартът не е за всеки, но с голяма доза шанс и отлични разбирания за футболната игра (а и различните спортове като цяло), един човек може да си осигури цяло състояние, или поне страничен доход, който да подпомага бюджета му.

На "цяло състояние" се е надявал надявал Скот Уокър, който е решил да заложи три паунда на доста мачове (9 на брой), като не се е подсигурил и ги е пуснал в права колонка.

Всичките мачове са от Англия, като в последните минути Шрозбъри повежда на Карлайл и Скот вече е бил на тръни, тъй като Лутън - Йорк Сити е бил 2:2 по това време.

За тези, които не знаят, Лутън се бори за промоция, докато Йорк Сити е сред изпадащите в една от долните дивизии на Англия. В крайна сметка обаче късметът обръща гръб на Скот и двубоят завършва при равенство.

Победа на Лутън щеше да донесе 446 хиляди паунда на г-н Уокър, но Фортуна му обърна гръб.

 

Все пак букмейкърът е направил реверанс към играча в тяхната платформа, като са му подарени десетки безплатни залози, с които Скот да се утешава.

Едва ли обаче Уокър се е успокоил, тъй като... колко често ти се открива възможност да спечелиш близо половин милион паунда, което, както и да го погледнем, е над 1.2 милиона лева.

Ако мислите, че можете да се справите по-добре от Скот в спортните прогнози, регистрирайте се в Ефбет, като ще получите 100% бонус първи депозит.

 

Още по темата

Please select answer!