Изумително: Ендрик и гаджето му са подписали "договор за добро поведение"!

Новата млада звезда на световния футбол, Ендрик де Соуса, продължава да изумява във всеки един аспект от живота си. Оказа се, че наскоро той и приятелката му, моделът Габриели Миранда, която е 3 години по-възрастна, са подписали договор за това как да се държат един с друг.

Без караници на публични места!

Подобни контракти обикновено са част от сключването на граждански брак при по-популярни хора на по-зряла възраст, докато двамата все още са съвсем млади и просто имат връзка, без да са разписвали. В договора има няколко клаузи и ако един от двамата ги наруши, трябва да понесе различни глоби. Част от точките са:

Забрана за развиване на всякакви зависимости (алкохол, хазарт, наркотици и т.нат.), рязка промяна в поведението и спорене на публични места. Задължително е и постоянно казване на "обичам те".

Още: Голям смях: Кака излезе с напълно различна версия за развода си спрямо бившата си жена!

Ако някой от двамата сбърка, най-често е длъжен да купи нещо по избор в края на месеца. Ендрик, например, признава че вече е получил чисто нови слушалки "Епъл" от Габриели. Самата тя признава, че е инициатор на "договора за добро поведение", въпреки че двамата са заедно само от половин година.

Фен изуми целия свят - направи си прическа с формата на.... "Маракана"! (ВИДЕО)

Реал Мадрид на нокти: 17-годишната им перла - Ендрик, иска да се жени

Малкият продължава да изумява - Ендрик НЕ планира почивка това лято!

Чудовищно: Ендрик може да счупи рекорд на Краля на футбола Пеле в следващия си мач! (ВИДЕО)

Гласували общо: потребители

Горещи оферти