"В Ливърпул милиони пъти го предупредиха, но той се провали"

Бъдещето за Ливърпул изглежда непредвидимо. След дълги години начело на мърсисайдци Юрген Клоп се оттегля, а новият мениджър ще бъде Арне Слот. Все още не е ясно и какви трансфери ще бъдат осъществени от клуба - както входящи, така и изходящи.

Наскоро нападателят Дарвин Нунес засили въпросителните около него, след като изтри всички снимки с екипа на Ливърпул, които бяха в личния му профил в социалната мрежа Instagram.

Уругвайският атакуващ футболист търпи много критики заради пропуските, които му се насъбраха, като някои от тяха бяха наистина твърде сериозни. Въпреки това Юрген Клоп многократно заставаше зад него и възхваляваше качествата му.

Съветите, в които Дарвин Нунес не се вслуша

Любопитно разкритие направи журналистът от престижното британско издание The Athletic - Джеймс Пиърс. Според него Нунес не се е вслушал в предупреждения, които много хора от "Анфийлд" са отправили - и по-конкретно в техните съвети.

Те му казали много пъти, че не трябва да следи това, което се пише онлайн. "Дори не го и поглеждай" - казвали му те, за да не се влияе психически от всякакви мнения - някои от тях изключително крайни. Той обаче го правил.

"Изключително много пъти различни хора от Ливърпул казваха на Дарвин Нунес да игнорира онлайн коментарите и писанията. Дори да не ги поглежда. А особено когато нещата са най-зле, той четеше нещата онлайн и наистина страдаше" - споделя Пиърс пред подкаста Walk On. А преди часове излезе информация от Острова дали Дарвин Нунес ще остане в Ливърпул.

Гласували общо: потребители