Продължават да харчат като за последно: Челси договори бразилец, сравняван с Лео Меси!

Въпреки заплахата от наказание, заради евентуални нарушения на финансовия феърплей, Челси продължават със сериозните харчове. Медиите в Англия, както и трансферният гуру, Фабрицио Романо, вече споменават, че лондончани са си осигурили услугите на един от най-големите бразилски таланти - Вилиан Естевао от Палмейрас.

Прякорът му е "Месиньо"!

Той е година по-малък от сънародника си Ендрик, но има сходни качества като него и след неговото преминаване в Реал Мадрид ще получи по-сериозна роля в състава на "зелените". Играчът вече договоря личните си условия с Челси, които ще платят на Палмейрас 25 млн паунда на няколко вноски, а при добра кариера на Естевао на "Стамфорд Бридж", ще добавят още около 15-20 млн под формата на различни бонуси. Най-вероятно, подобно на Ендрик, той ще остане в Бразилия още поне шест месеца или година, трупайки още игрови опит.

Интересното е, че Уилиан има освобождаваща клауза в размер на 55 млн евро, но въпреки това Палмейрас са приели доста по-ниска оферта от нея. Крилото вече отбеляза първото си попадение за шампионите, в края на миналата година, превръщайки се в четвъртия най-млад голмайстор в историята им, на едва 16 години и 8 месеца. Твърде любопитно е, че прякорът на Естевао е "Месиньо", заради страхотното му умение с топка и сходния стил с аржентинеца. 

Още: Ливърпул е напът да се подсили със сензация от интересно място

Челси взе решение за пратения под наем в Галатасарай Хаким Зиеш

Челси плати 60 милиона за Стърлинг, а сега ще го използва, за да привлече друг

Жозе Моуриньо обясни защо не ходи вече на мачове на "Стамфорд Бридж"

Гласували общо: потребители