Страх, смъртни заплахи и обиди: Разказаха за голямата трагедия в живота на Деле Али

Бившата партньорка на полузащитника на Евертън Деле Али, Руби Мей, каза, че се е уплашила за живота си по време на обир в дома ѝ и на англичанина в Лондон, като той бе извършен през 2020 година в разгара на COVID пандемията.

Ужасяващите детайли

Според "Metro" обирджиите влезли в къщата, докато тя била горе и гледала филми, а Али бил на долния етаж с приятелите си. Нападателите нападнали английския национал, преди да се качат нагоре, където бижутата и ценностите на двойката са били откраднати.

Още: Безпардонното убийство, променило завинаги Майкъл Джордан: Как, защо и странната причина

"Мислех, че ще ме убият. Беше като на филм. Страхувах се, че ще се случат всякакви неща. Честно казано не знаех какво ще последва. Не можех да видя вратата от леглото, но приятелят на Деле дойде пръв. Дойдоха при мен в паника и веднага разбрах, че нещо не е наред. Приятелят му обикновено не би влизал в спалнята", спомня си Мей.

"Беше ужасяващо. Просто се надявах всичко да свърши и да сме в безопасност. Бях извела кучето да отиде до тоалетната, след което се качих горе. Когато крадецът влезе, първият ми инстинкт беше да защитя кучето. Не отговарях на нито един от въпросите им, тъй като бях в шок и в този момент не знаех, че са двама - и че единият вече вземаше бижутата".

Интересното е, че бившата на Деле Али потвърди, че все още няма развитие по случая и крадците не са заловени.

Още: Дъщерята на Луис Енрике е заменила Феран Торес с друг футболист от Ла Лига

Рио Фърдинанд си пожела дъщеря му да доведе у дома ас на Реал Мадрид

Гласували общо: потребители

Горещи оферти