Бивша звезда на Ливърпул: Обзалагам се, че Меси и Роналдо не се понасят

Бившият защитник на Ливърпул - Джейми Карагър, изрази мнение, че суперзвездите на футбола - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, не могат да се понасят. Португалецът доиграва кариерата си в Саудитска Арабия, а аржентинецът - в САЩ.

Карагър за голямото съперничество

"Те не искат да губят един от друг. За трофеи като "Златната топка" това винаги е било най-голямото им съперничество всеки сезон. Определено се направиха един друг по-добър. Но мисля, че вероятно няма да могат да го оценят, докато не завършат кариерите си", започна футболният експерт, цитиран от "Football365".

"Обзалагам се, че не могат да се понасят, докато играят. Каквото и да направи единият, другият ще му отвърне със същото. Те никога не могат да си починат. Те никога не биха могли да се забавляват толкова много с това, което направиха, защото знаеха, че другият ще се върне, за да вкара повече голове.

Винаги съм чувствал, че ако един от тях вкара хеттрик, на следващата вечер другият ще отиде и ще отбележи хеттрик. Те винаги трябваше напълно да се засенчват един - друг", каза още Карагър. А съществува голям шанс Меси и Роналдо да заиграят заедно. 

Гласували общо: потребители