Лудогорец сложи тире на ЦСКА: Пусна билети, но отново го направи неудобно за всички

От Лудогорец обявиха, че билетите за предстоящия сблъсък с ЦСКА вече са в продажба. В събота (11.05) от 19:30 часа на "Хювефарма Арена" в Разград "орлите" приемат "армейците" и ако запишат победа, историческата 13-а поредна титла ще бъде осигурена официално.

От клуба излязоха с официално съобщение, в което обясниха за пропуските. Прави впечатление, че в него името на съперника е написано като "ЦСКА-София". Поставяйки тирето, домакините подразниха феновете на "червените".

Отново в Разград обаче има неудобство за всички запалянковци. А именно, че всички билети трябва да бъдат разпечатани на хартия - дори и тези, които са закупени онлайн. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

Още: Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

Лудогорец обясни за билетите за мача срещу ЦСКА

"Билетите за мача с ЦСКА-София в събота вече са в продажба. Дербито от XXXII кръг на efbet Лига е в събота (11 май) от 19,30 ч. на стадион "Хювефарма Арена".

Входни талони се продават на базата „Гнездо на орли“ всеки ден от 10.00 ч. до 18.00 ч.

Още: Шефовете в ЦСКА разкатаха 2-ма играчи: Единият с темпо "майка бута количка"

Феновете на гостуващия отбор могат да закупят билети онлайн на адрес : https://tickets.ludogorets.com

ВАЖНО: ОНЛАЙН БИЛЕТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗПЕЧАТАНИ НА ХАРТИЯ.

В деня на двубоя събота (11 май) ще работи и билетната каса на ул. „Васил Левски“ от 12,00 ч. до началото на срещата, а в 15,00 ч. за гостуващите фенове отваря касата на Сектор "Г".

Цените на билетите за мача с ЦСКА-София са както следва:

Сектор „В“ – блокове 1,2,5 и 6 - 15,00 лв.

Сектор "В" - блокове 3 и 4 - 25.00 лв.

Сектор „Б“ (Моци) – 12,00 лв.

Сектор „Г“ – 12,00 лв.

ПФК Лудогорец информира всички, че на двубоя с ЦСКА-София ще има засилен контрол по входовете на "Хювефарма Арена", като привърженици с фен атрибути на гостуващия отбор няма да бъдат допускани в домакинските сектори.

Бъди на стадиона! Подкрепи "орлите"!" - гласи то. А дни преди мача от ЦСКА разясниха какво е условието, за да остане Стамен Белчев начело на отбора.

Гласували общо: потребители