Тарикат или будала? Фабио Лима подвел фатално Николай Костов, а Левски си изпати?

Треньорът на Левски - Николай Костов, търпи, може би, най-сериозната част от критиките на феновете за ужасния сезон на отбора. Изглежда обаче проблемът не е единствено в него.

Кошмарна "синя" година

"Сините" финишират поредна кампания без без титла или купа, както и с много ниски шансове за участие в евротурнирите. Освен това, столичани записаха рекордно поражение от Лудогорец и други 2 от вечния съперник ЦСКА в рамките на само няколко седмици.

Още: Левски почете Георги Аспарухов с венци и цветя на паметника му на "Герена" (СНИМКИ)

Наред с всичко това, наставникът трябва да се справя с огромното фенско недоволство и с необмислените решения на част от своите възпитаници.

Лима "преметнал" Костов, а Левски си изпати

Специалистът е бил много сериозно подведен от един от играчите си - Фабио Лима. По време на паузата за националните отбори нападателят успял да убеди треньора, че не няма физически проблем, въпреки че той забелязал обратното.

Още: Трима, дошли под ръководството на Николай Костов в Левски, гледат към изхода на "Герена"

Костов все пак решил да му се довери и го пуснал в игра в контролата срещу Спортист Своге. Едва след първия спринт обаче играчът се хванал за бедрото поради разтежение. Той дори бил предупреден предварително да се пести, но така и не се вслушал в съвета, твърди "Трибуна Левски".

Бразилецът отново стъпи на зеления "килим" цели 4 мача по-късно, при успеха над Берое с 1:0, а след това стартира и като титуляр срещу ЦСКА. Именно там обаче най-ярко пролича колебливата му форма. Той сгреши фатално при третия гол на "армейците" и още на паузата бе сменен от Евертон Бала.

Със силни слова и много любов: Левски си спомни за великия Георги Аспарухов

Пари на ръка и високо финансови претенции: Стана ясно защо Левски и Хоркаш не се разбраха

Гласували общо: потребители