Стефан Аладжов за проблемите в Левски: Не можем да обвиняваме само Костов

Легендата на Левски Стефан Аладжов говори относно положението на "Герена" и решението Николай Костов да бъде задържан до края на сезона. Бившият играч на "сините" се надява специалистът все пак да успее да класира отбора в Европа.

"Не мога да кажа дали е правилно Николай Костов да остане начело на отбора. Вероятно са решило да свърши първенството и след това да започнат наново. Остават още четири мача до края. Трудно е, защото в горната шестица всичките отбори са силни. През зимата се продадоха основни играчи и не се взеха достойни техни заместници. Взеха се играчи, които не вършат необходимата работа. Не можем да обвиняваме само Костов. Има си ръководство и то си решава. След като свърши първенството, ще видим какво ще се случи", заяви Аладжов пред "Мач телеграф".

Равносметките след края на сезона

Още: Добра новина за Николай Костов: Всички в Левски са на линия за сблъсъка с Черно море

Той допълни, че не знае кой може да дойде на негово място, но и не е редно и да се говори против Костов. "Ръководителите са наясно кога да дойде нов човек, който да поеме Левски. Аз мисля, че трябва да се изчака да свърши първенството и тогава да се правят заключения. Дано не загубим в оставащите срещи с повече голове в някой от мачовете.

Противниците ни са амбицирани и искат да печелят срещу Левски. Сега предстои много тежък мач с Черно море. И на "Герена" играем слабо, печелим трудно. До последно феновете са под напрежение. За Левски и европейските клубни турнири се отдалечават. Имаме шанс, но до края на сезона трябва да се печелят максимум точки“, заяви Аладжов.

Относно двубоите с ЦСКА: "Говореха, че втората среща с тях ще бъде по-различна от предходната, но не видях нещо подобно. Предстоят важни решения и за ръководството, и за играчите. Дано в крайна сметка Левски стигне до бараж за европейските клубни турнири". А Волен Чинков и Радослав Гидженов ще свирят на ЦСКА и Левски в Първа лига.

Още: 10 млн. последователи: "Най-известният" фен на Левски си спомни за голям успех над ЦСКА

"Левски на Левскарите" с искания до Гонзо: Не иска БФС да управлява Първа лига

Левски се вслуша в огромна част от "сините" фенове - какво постигна Николай Костов през втория си престой?

Всичко е решено: От Левски обявиха какво е бъдещето на Николай Костов

Гласували общо: потребители