Наско Сираков се завърна: Ето първото нещо, свързано с Левски, което направи

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се завърна в столицата ни след края на почивните дни. Именно те отложиха срещата му с Николай Костов, като старши треньорът на "сините" призна, че няма да притеснява Сираков по време на празниците, тъй като е на почивка.

Логично - още в началото на първия работен ден силната фигура в клуба се зае с най-неотложното. Среща с Костов. Сираков пристигна на стадион "Георги Аспарухов" и изчака почака края на тренировъчното занимание.

Наско Сираков и Николай Костов най-сетне се срещнаха

Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

След това мажоритарният собственик и наставникът се отправиха към съблекалнята за така очакваната среща. По всяка вероятност на нея е обсъдено бъдещето за Костов - докога и дали би останал, като все още няма нищо официално излязло от клуба.

До края на сезона "сините" имат сблъсъци срещу Черно море, Локомотив Пловдив, Крумовград и Лудогорец. Целта е да се стигна бараж за Европа, като ако бъде достигнат такъв, ще има и още един - пети, мач. Към момента отборът е на 5-о място, като единствено 4-тата позиция изглежда реално достижима. Там е Локомотив Пловдив с точка повече, докато третият Черно море има 11 пункта аванс пред "сините" и се бори за втората позиция.

Междувременно се появи информация, че Левски е направил обещание към "сигурен" нов играч на тима.

Гласували общо: потребители