Изненада! Наско Сираков "обърна палачинката": Треньор от Първа лига сменя Николай Костов в Левски?

Ръководството на Левски съвсем скоро може да изненада всички с голяма рокада. Постът на Николай Костов начело на отбора изглежда не е толкова гарантиран.

Левски ще има нов треньор?

"Сините" вече обмислят името на следващия наставник, спирайки се на едно такова от българския елит. Станислав Генчев е близо до подпис със столичния гранд, пише "24 часа".

Още: Фенове на Левски скърбят: Мислят за "треньора, при когото ЦСКА се страхуваше"

От информацията става ясно, че босовете на Левски са "обърнали палачинката" на доверието си към настоящия наставник. Припомняме, че съвсем наскоро мажоритарният собственик Наско Сираков заяви открито, че подготвя нов контракт за специалиста.

Лошите резултати и двете последователни загуби от вечния съперник ЦСКА обаче повдигнаха сериозни въпросителни относно бъдещето на Костов. В същото време викове "оставка" огласят трибуните в няколко последователни срещи.

И друг е в играта

Още: С грозни псувни! Играч с над 130 мача за Левски подивя срещу Наско Сираков

На фона на всичко това обаче, се появи и слух, че настоящият клуб на Генчев - Крумовград, се готви да направи всичко, за да го съхрани и през следващия сезон. Наставникът прави фурор с крумовградчани, които в дебютния си сезон в елита са 6-и в класирането в Първа лига.

Николай Костов е получил вот на доверие в Левски и строг ултиматум

Синът на Васил Божков отново подкрепи ЦСКА в съботното дерби

Гласували общо: потребители