10 млн. последователи: "Най-известният" фен на Левски си спомни за голям успех над ЦСКА

Несъмнено една от най-известните личности, която подкрепя Левски, е актьорът Джерард Бътлър. 54-годишната холивудска звезда е участвала в куп филмови продукции, които са гледани от милиони хора не само в САЩ, но и по целия свят.

Шотландецът има 9,9 милиона последователи в социалната мрежа Facebook, както и 3,2 милиона последователи в Instagram. През 2018 година пък нашумя едно видео с него, на което празнува с футболистите на Левски паметен успех.

Джерард Бътлър си спомни за Левски и успеха над ЦСКА

Става въпрос за отстраняване на големия съперник ЦСКА за Купата на България. Можете да си припомните емблематичните кадри чрез прикаченото видео по-долу в материала. А сега, години по-късно, Бътлър се върна към онзи мач и поздрави "сините".

Той стори това чрез българския финансист Кирил Евтимов, като двамата се срещнаха на "Стамфорд Бридж" за мача между Челси и Уест Хем, спечелен от "сините" с разгромното 5:0 навръх Великден. А в разговор си е спомнил за изживяването през 2018-а.

"Спомням си всичко отлично. Беше невероятно изживяване да преживея радостта на отбора заедно с всички играчи и треньори. Специални поздрави на момчетата" - заявил Джерард Бътлър, като това бе потвърдено и от Кирил Евтимов.

Гласували общо: потребители