Въпреки победата: Дуо българи от ЦСКА силно разочаровани, че не играха в дербито

Двама от играчите на ЦСКА са изпитали противоречиви емоции след победата над Левски в събота с 3:1. Те не са били особено щастливи след успеха, тъй като не взеха участие в него.

Става въпрос за българите Християн Петров и Станислав Шопов. Вторият се е прибрал в съблекалнята веднага след края на мача и не участва в празненствата с феновете, пише "Тема спорт".

Петров пък прие още по-лошо факта, че в "червения" успех не участва нито един българин. Той изрази бурно недоволството си при последната смяна на Стамен Белчев в мача.

В добавеното време Данило Асприля замени Фернандо Каранга, а неизползвани резерви останаха Петров, Георги Чорбаджийски, Шопов и Илиан Антонов. Когато загряващите футболисти бяха привикани да се върнат на скамейката, стана ясно, че само Асприля ще получи игрово време.

Тогава защитникът не се стърпя и показа несъгласието си с треньорското решение. Той хвърли демонстративно своя потник на пейката и едва дочака края на мача, за да влезе в тунела. Разбира се, той пропусна празненствата със съотборниците си и феновете.

Християн Петров не е играл от началото на април, когато контузи глезена си при загубата от Локо (Пд) с 1:2. Той беше в групата за последните 2 мача на "червените", но не игра в никой от тях. А шеф в ЦСКА се изгаври с Левски и бе атакуван от "сините" фенове. 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти