Всичко върви по план за ЦСКА, правят прожекторите на "Българска армия" на сувенири! (ВИДЕО)

ЦСКА София публикува видео в официалния си профил във Фейсбук, в което дава яснота какво предстои около демонтажните дейности по стадион "Българска армия" през идния месец. В него говорят строителният инженер Юксел Караахмед и един от ръководителите на обекта - Николай Николов.

Всичко върви по план, до един месец демонтират и сектор А!

Най-важното, което трябва да се отбележи е, че всичко върви по план - проверките на Столичния инспекторат и община Средец не са констатирали никакви нарушения, сроковете за сега са напълно спазени. Има и специално назначен човек, който при небходимост координира движението на машините из "Борисовата градина", за да се избегнат проблеми от всякакво естество.

"Днес се навършва един месец от активно строителната демонтажна дейност на стадион "Българска армия". Към момента са отделени бетоните от секторите Б, В и Г, а вие бяхте преки свидетели на стартирането на демонтажа на сектор А. През следващия месец предстои да бъде разделен строителният отпадък от сектор А - отпадъците от целия обект ще бъдат прилагани на депо, а бетоните ще бъдат рециклирани и влагани в строителството на новия стадион".

Още: Повече или по-малко отбори в Първа лига? Филип Филипов от ЦСКА разкри за решението

"Вече премахнахме оградата на тренировъчните терени, а през идния месец ще премахнем изкуствената настилка и това, което е под настилката. Започна и демонтирането на прожекторите и стълбовете, върху които са закрепени. Те ще бъдат предадени на наша площадка, където имаме условия за преработка на смесени метали. Алуминият ще бъде отделен и суровината ще бъде предадена на ЦСКА за изготвяне на различни сувенири", коментираха двамата участващи в демонтажа на съоръжението.  

Дейността на "Българска армия" за първи път прекъсна: Ето докъде е стигнал ЦСКА (ВИДЕО)

Парче от историята: Ясно е кога ЦСКА маха и пуска в продажба седалки и други спомени от "Армията"

Става все по-култово: Фен на ЦСКА пожела емблематична част от музея на "Армията"

Христо Стоичков: След последния съдийски сигнал на "Армията" сълзите ми ще потекат (ВИДЕО)

Гласували общо: потребители