Скаршем: Вината е в целия отбор, загубихме полуфинала в днешния мач

Полузащитникът на ЦСКА Улаус Скаршем изрази съжалението си от отпадането в полуфиналите на Купата на България. Днес "червените" паднаха с 0:2 в реванша срещу Ботев (Пд) и след 0:1 в първия мач са аут от турнира.

За загубата в реванша

"Понякога във футбола е така. Днес ние опитахме да играем добре, но в крайна сметка загубихме и двата мача. Не ме изненада, че Ботев не играха дефанзивно. Те спечелиха първия мач и искаха да защитят победата си. Получи се добър мач, имахме добри положения, но в крайна сметка те победиха, не беше нашият ден", каза той пред журналистите след мача.

Кога ЦСКА загуби 1/2-финала - сега или в първия мач?

Запитан в кой момент са загубили битката в полуфиналите, норвежецът заяви: "Разбира се, че във втория. Днес можехме да победим с 2:0, с 3:0, но не успяхме и затова сме аут от Купата".

На въпроса колко е липсвал Фернандо Каранга днес и на напомнянето, че въпреки успеха над Левски, ЦСКА ще завърши сезона без трофей, халфът отговори: "Разбира се, Каранга е важен играч за нас и липсваше, но имахме достатъчно добри футболисти. Вината като цяло не е в него, а в целия отбор". А ето какво каза Стамен Белчев след отпадането

Гласували общо: потребители