Шефовете на ЦСКА обявиха условието Стамен Белчев да остане треньор за постоянно

Изпълнителните директори на ЦСКА - Стоян Орманджиев и Филип Филипов, разясниха какво ще се случи с треньорския пост в клуба. В момента временен треньор на "червените" е Стамен Белчев.

Бъдещето на Белчев

"Дали Стамен Белчев ще е треньор през следващия сезон, ще се реши в края на този. Той има поставена цел. Ние сме зад него - дали ще остане ще отговорим след края на този. Ако постигне целта си, ще остане на работа, той е добър треньор.

Поставената цел пред треньора

Поставената му цел е класиране в Европа. Когато назначихме Стамен Белчев за треньор, зависеше от ЦСКА, сега не зависи само от нашия клуб. Белчев пое отбора в сложна и деликатна ситуация. Пое отбора в един дисбаланс", обясни Филипов на днешната пресконференция.

"Вижда се, че на едни позиции имаме натрупване, а на други позиции има дефицит. Първата стъпка е да балансираме отбора", разясни още той.

Схемата, която приляга на ЦСКА

"Ние като ръководство сме зад институцията "треньор в ЦСКА" - трябва да има власт и доверие. Когато се спазва структурата, за теб е много по-лесно да се взимат футболисти. Това е схемата и няма да се лашкаме с различни треньори. ЦСКА трябва да играе 4-3-3, 4-2-3-1, нещо което приляга на ЦСКА", каза на свой ред Орманджиев по темата. А ето какви са новините около новия стадион на ЦСКА. 

Гласували общо: потребители