Джони Велинов: Не вярвам Лудогорец да спечели 13-ата си титла в мача с ЦСКА

Легендата на ЦСКА - Георги Велинов, не вярва, че в съботния мач с Лудогорец "червените" ще направят съперника си шампион на България за 13-и пореден път. "Орлите" стават първенци в Първа лига дори и при равенство в събота, но според бившия вратар неговият тим ще играе нападателно и без излишно напрежение.

Джони вярва в "червен" успех в Разград

"Не смятам, че разградчани ще станат шампиони за пореден път точно в този мач. Футболистите няма какво да губят в срещата срещу лидера в първенството. Остава им да мислят само затова как да зарадват публиката, която им дава толкова много подкрепа и обич", каза Велинов пред "България Днес".

"Стамен Белчев знае как се побеждава Лудогорец. Вече го е правил в своята кариера. Вярвам, че ЦСКА ще играе добър футбол и ще спечели срещу Лудогорец. Всички сме обнадеждени, че ни очакват по-добри времена и нов, модерен стадион", допълни бившата звезда на столичани.

ЦСКА с една-единствена шампионатна победа в Разград

Настоящият треньор на 31-кратните шампиони е печелил веднъж в Разград - през 2017 година, когато ЦСКА се налага с 2:1. Това е единственият шампионатен успех за "червените" в гостуване на хегемона у нас. А ето кой футболист на ЦСКА е харесан в Дания. 

Гласували общо: потребители