Член от екипа на Димитър Бербатов критикува пресконференцията на ЦСКА

Ръководителите в ЦСКА понесоха критики от Борис Станков, който е внук и носи името на легендарния бивш футболист и ръководител на "червените" и син на Александър Станков. Той не бе особено впечатлен от пресконференцията на Стоян Орманджиев и Филип Филипов.

Няколко въпроса към управляващите ЦСКА

Той допълва, че неговите коментари са на професионално ниво, без никакви скрити мотиви и лични нападки. "За мен беше задължително да се представи изцяло нова структура на клуба с ясно определени отдели/позиции/длъжности. С какви хора ще се водят разговори?

От моя скромен опит се убедих, че първо се създава структурата, а после се търсят хора за конкретните позиции, съответно на изискванията за тези позиции. Например дълги години в БФС порочната практика беше да се назначават хора и после да се измислят позиции за тях, което е пагубно. Какъв ще бъде профилът на тези хора?", попита той, като допълни дали ще има специално създаден отдел за стадиона, който целодневно да се занимава с изграждането му и с ежедневните проблеми.

Още: ЦСКА II ще се доказва за професионалния футбол срещу Миньор Перник в сряда

"Не бих искал да засегна абсолютно никого, просто считам, че конкретиката в такива случаи е изключително важна. Всяка една точка може да претърпи промени, но е важна основа и начало за доброто бъдеще на всеки клуб", написа Станков, който доскоро бе част от екипа на бившия кандидат за президент на БФС Димитър Бербатов.

Още: ЦСКА с различни екипи в Първа и Трета лига - изненада феновете с намаление (СНИМКА)

Хипотеза: Стамен Белчев е перфектен с ЦСКА до края - печели всички мачове, но бива уволнен

Волен Чинков и Радослав Гидженов ще свирят на ЦСКА и Левски в Първа лига

10 млн. последователи: "Най-известният" фен на Левски си спомни за голям успех над ЦСКА

Лудогорец сложи тире на ЦСКА: Пусна билети, но отново го направи неудобно за всички

Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

Гласували общо: потребители