Аспарух Никодимов с послание към новите босове и призна: Трябва винаги да се благодари на Ганчев

Една от най-ярките фигури в историята на ЦСКА - Аспарух Никодимов, сподели мнението си за случващото се в любимия му отбор. Той акцентура върху смяната на собствеността, която изненадващо беше обявена в самия край на сезона. 

Бившият защитник е категоричен пред "Тема Спорт", че на Гриша Ганчев винаги трябва да се благодари, защото е подал ръка на "армейците" и е спасил клуба им в ключов момент. Никодимов няма яснота за решението на фамилията, а сега иска от новите босове да се покажат публично. 

Анализът на Паро

"Със сигурност ЦСКА заслужава да е богат и много добре организиран клуб. С успехите, историята, фенската си маса… А и не можем да коментираме много, защото с Ганчеви например се познавах, докато новите хора все още не са ни казали един ли е, много ли ще са, кои са. Трябва това нещо да се изясни пред обществеността, да се покажат.

Гриша Ганчев спаси клуба и за това, където се срещне, всеки път трябва да му се благодари. Иначе той е цесекар, искаше много отдавна да вземе клуба. Говорили сме си, знам колко обичаше ЦСКА и колко неща искаше да постигне. Обаче дойде в лош момент, защото Лудогорец се знае предварително още в началото на сезона, че ще стане шампион", категоричен е Никодимов и добави, че няма идея защо Ганчеви точно сега са напуснали оправлението на клуба. 

Вижте кои са двамата на таланти на ЦСКА, които с голяма заявка чакат следващия сезон!

Още: Християн Петров посъветва талантите на ЦСКА как да станат големи футболисти като него (ВИДЕО)

Контузеният Фернандо Каранга тренира с ЦСКА преди гостуването на Лудогорец

Гласували общо: потребители