Венци Стефанов коментира бъдещето на голямата си звезда, Златомир Загорчич и формата на Първа лига

Президентът на Славия, Венцеслав Стефанов, даде кратко, но много интересно интервю след нулевото равенство на "белите" с Арда. Той сподели дали Златомир Загорчич ще бъде освободен, както и дали форматът на Първа лига е удачен. Както е известно, в сряда БФС, ПФЛ и професионалните клубове ще проведат среща в Бояна, където това ще бъде една от обсъжданите теми.

"Правим всякакви "флик флаци", а телевизията не ни плаща добре!"

"Мисля, че след днешния мач до голяма степен загубихме шансове за бараж. Предложили сме нов договор на Тони Тасев, остава той да реши дали иска да продължи при нас. Не знам защо ме питате дали Загорчич остава - това никога не е било под въпрос".

Още: Нулево реми в постен мач спря Арда и Славия към седмото място

"Според мен форматът на Първа лига не бива да бъде пипан. Не знам точно какво предложение има, но това е моето мнение. Пробвахме и с 10, и с 12 отбора... Ако останем с по-малко тимове, интересът няма да се повиши. Aко първенството се намали, за да угодим само на телевизията, мисля че не е редно. Ние трябва да правим всякакви "флик флаци" (бел. ред. - премятане през глава в худ. гимнастика), а тя насреща не ни плаща кой знае какви пари за всичките ни усилия", заяви Венци Стефанов. 

Бъдещето на Златомир Загорчич? Предстои важен разговор с босовете на Славия

Венцеслав Стефанов ще се бори с чужденците в Първа лига - иска от БФС правило за шестима българи

Навръх празника на Славия: Венци Стефанов си спомни за "лидера Наско Сираков" и си пожела фенове, но не тези на Левски - ЦСКА

Гласували общо: потребители