"Изпълних поставената цел пред мен" - втора оставка в Спартак Варна

Втори човек с ключова роля за завръщането на Спартак Варна в Елита на България подаде своята оставка и напуска "соколите".

*Припомняме, че преди дни същото стори старши треньорът Васил Петров!

Това е техническият директор на варненци Цветан Иванов. В коментар пред "Sportal" той заяви, че причините да пожелае да си тръгне от Спартак са лични и направи равносметка на постигнатото през последните 3 години:

"Наистина напускам Спартак Варна след три години на позицията технически директор, като в последните шест месеца изпълнявах и длъжността изпълнителен директор. Причините за моето напускане са лични и не искам да ги коментирам. Изпълних поставената цел пред мен, а именно стадион "Спартак" да получи лиценз за Първа лига и да има осветление в поставените от БФС срокове".

"Към момента Спартак Варна има един от най-модерните стадиони в България. Тренировъчната база на комплекс "Локомотив" е изцяло обновена, което е най-голямата радост за децата от академията на Спартак. Благодаря на ръководството в лицето на Павлин Николов и "Интерком Груп". Радвам се, че бях част от отбора на моето сърце. Винаги Верни!", бяха думите на Иванов.

Вижте още: Фенове на Ботев Пловдив скочиха на БФС и се заядоха с Левски

Гласували общо: потребители

Горещи оферти