Херо подсилва Спартак с 32-годишен вратар, във Варна чакат 4-5 португалци?

Новият старши треньор на Спартак Варна - Димитър Димитров, ще се опита да подсили състава си с вратар, който има мачове за втория отбор на Валенсия, твърди "Тема Спорт".

Става въпрос за 32-годишния португалец Кристиано Фигейредо, а според изданието той ще пристигне при "соколите" като свободен агент, след като е бил предложен на Херо от негов приятел, който е мениджър на Иберийския полуостров.

Фигейредо е без отбор от лятото на 2022 г., а за последно се е подвизавал в Динамо Букурещ. Стражът е роден в Мюнхен и затова има и немско гражданство, а футболният му път започва в школата на Брага. През сезон 2011/12 е бил под наем във Валенсия, но записва минути само за втория тим на "прилепите". Във визитката му личат престои и в Академика Коимбра, Панаетоликос, Беленензес, Витория Сетубал, Херманщад и ЧФР Клуж.

Допълва се още, че в Спартак могат да акостират още четирима или петима португалци. Възможно е някои от тях първо да преминат пробен период, а други директно да сложат подписите си върху договори. Припомняме, че варненци са на последното 16-о място в Първа лига с едва 8 спечелени точки след първите 18 кръга и през пролетния дял от шампионата ще се борят със зъби и нокти за оцеляването си в Елита.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Футболист на Левски отива във Варна, за да трупа опит при Херо!?

Гласували общо: потребители

Горещи оферти