Емил Костадинов за екипа на Бербатов: Амбициозни и нагли

Вицепрезидентът на БФС - Емил Костадинов, се погрижи за поддръжането на огъня между своя екип и този на опозицията в лицето на Димитър Бербатов и неговите колеги. Пред "БЛИЦ" бившият нападател заяви, че Бербо и компания не са готови да управляват българския футбол.

Драмата “Бербатов - БФС” докога ще продължава?

Честно казано, сагата я създаде екипът на Бербатов. Просто трябваше да се примирят, след като загубиха битката на конгреса. Трябваше да приемат загубата и да чакат по-добри времена за тях. Явно екипът на Бербатов желае горещо да е фактор в българския футбол, но още не му е дошло времето", коментира Костадинов.

Казвате екипа на Бербатов. Екипът ли желае повече да вземе властта в БФС или самият Бербатов?

"Не познавам Бербатов като човек. По мое време преди години той се наложи в мъжкия отбор на ЦСКА. По мое време като шеф в клуба стана трансферът му в Германия, аз участвах при продажбата му в Байер (Леверкузен). Така че – познавам качествата му на футболист, но не и на човек.Не знам дали и хората го познават въобще извън терена.

Познавам обаче екипа на Бербатов. Това са много амбициозни хора, които преминават границата и даже стават нагли", допълни още той.

Ето какво каза един от героите от САЩ 94 за новия национален селекционер

 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти