БФС не прости на Велислав Вуцов след поредния скандал с негово участие

Дисциплинарната комисия към БФС наказа Велислав Вуцов сурово за изцепките му в навечерието на великденските празници. Треньорът не успя да се сдържи по време и след гостуването на ЦСКА 1948 II в шампионатен двубой от Втора лига.

Още в редовното време се налагаше опитният треньор официално да бъде предупреждаван от главния съдия, а тогава се стигна и до обидни епитети по адрес на арбитърката Християна Гутева, която ръководеше срещата. 

Изпълнението на Вуцов

След последния съдийски сигнал (0:0) Вуцов призова за насилие пред цяла България срещу габровеца Георги Йорданов, който отговаря за съдийските наряди във Втора лига:

"Съдийството този сезон ни уби, имаше мачове-разстрел. С Добруджа беше разстрел, безсрамна работа. Нарядите се правят от човек, който живее и работи в Габрово - Георги Йорданов се казва. Приканвам всички хора в Габрово, които идват на мачове, да вземат тояги и сопи и да не го пускат, ако искат да го бият, каквото искат да го правят".

За тези си коментари специалистът сега бива ощетен с 2500 лева глоба от БФС. 

Още: "Той може още да крие как издържаше Левски": Вили Вуцов разкри завесата при Тодор Батков в Левски

"Направих тъпотия неземна, с години се говореше за това в Левски": Вили Вуцов с култова история, а Кокала с безценна реакция

Велислав Вуцов поиска среща с Георги Иванов: Готов съм да хвърля кърпата!

Гласували общо: потребители