Настръхващо: Мълния уби играч по време на мач - ужасяващи кадри (18+ ВИДЕО)


Настръхващо: Мълния уби играч по време на мач - ужасяващи кадри (18+ ВИДЕО)
Снимка: Ron Rev Fenomeno / Pixabay

710 0

Трагичен край за футболист след ужасяващ инцидент. По време на приятелски мач, при който метеорологичните условия не бяха никак благоприятни, мълния покоси играч, докато срещата се играе.

Става въпрос за състезател от Индонезия, който участва в контролата между Бандунг и Субанг. Дори се появиха кадри, от които човек настръхва... Можете да видите трагичния инцидент по-долу в материала, но екипът на SportLive предупреждава, че кадрите не са за всеки (18+)!

По време на разиграване в половината на Субанг бранителите си подават топката, а изведнъж мълния пада право върху футболиста, играещ отдясно на отбраната. Най-близкият до него съотборник също пада на земята, осъзнаващ какво се случва.

Веднага към поваления състезател се насочва друг негов съотборник, за да провери състоянието му. Играчът е получил сърдечен арест, но е бил в съзнание след кошмарния инцидент.

Местното издание PRFM News съобщи това, като допълни, че впоследвие футболистът е загубил живота си в болницата, в която е бил закаран. Лекарите сторили всичко по силите си, но нямало как да го спасят.

През миналата година имаше и бразилски футболист, който е ударен от светкавица на резервната скамейка. Тогава 12-годишният Гонкалвеш също загива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички