Куртоа: При 2:0 си помислихме мача за приключил


Куртоа: При 2:0 си помислихме мача за приключил
Снимка: Getty Images/Guliver

2260 0

Вратарят на Белгия Тибо Куртоа отдаде загубата с 2-5 от Швейцария на прекаленото самочувствие в отбора след ранната преднина от два гола, реализирани от Торган Азар.

"Стартирахме мача с гол, а после дори вкарахме втори. След това обаче започнахме да губим дуелите по терена и направихме глупава дузпа, коментира Куртоа нарушението на Насер Шадли в наказателното поле. - Тогава швейцарците си повярваха. Смятам, че при 2-0 помислихме мача за приключил", добави вратарят.

Защитникът на Пари Сен Жермен Тома Муние бе дори по-краен, като заяви, че това е най-слабият мач на Белгия откакто той е в националния отбор. "Резултатът е повече от разочароващ. Всичко беше в нашите ръце, беше перфектното начало за нас. След това те реализираха три гола от три ситуации - невероятно. Помислихме си, че вече сме на финалите. Това със сигурност е най-лошият ни мач откакто съм в отбора", завърши огорчен Муние.

Наскоро белгийският страж даде оценка на играта си. Как се изказа прочетете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички