Златан обясни защо Венгер не иска да поеме Милан


Златан обясни защо Венгер не иска да поеме Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

2810 0

Нападателят на ЛА Галакси Златан Ибрахимович коментира спекулациите, че Арсен Венгер може да поеме бившия му клуб Милан. Той обяви, че е по-вероятно той да се завърне при "росонерите", отколкото дългогодишният треньор на Арсенал да застане начело на клуба. 

"Мисля, че е по-вероятно да аз да се върна в Италия, защото Венгер не иска да предприема подобно голямо начинание. Милан е огромно предизвикателство", заяви шведът пред "L’Équipe".

Златан сподели, че за да отиде където и да било се нуждае от нещо да го подтикне: "Имам нужда от предизвикателство, за да продължа да играя. Искам да отида на място, където ме искат и където мога да направя разликата. Това е, което съм правил навсякъде през цялата си кариера", допълни той.

Един от най-добрите приятели на Ибрахимович - Максуел, е директор в ПСЖ и шведът коментира евентуален ръководен пост за себе си във френския гранд. "Максуел е щастлив и аз много се радвам за него. Между другото, ПСЖ ме искат на работа в клуба, но аз бих се върнал там само, за да бъда шефът", заяви с усмивка на уста голмайсторът.

Ибрахимович е често търсен събеседник, тъй като винаги дава уникални отговори. Наскоро даде такъв и за престоя си във Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички