Стоичков: Без Меси Аржентина няма да спечели мач 3 години!


Стоичков: Без Меси Аржентина няма да спечели мач 3 години!
Снимка: Getty Images/Guliver

6393 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков влезе в пламенна защита на звездата на тима Лионел Меси. В последните часове излезе информация, че аржентинецът си е взел почивка от националния отбор, за да реши дали да се откаже от него. Във връзка с това Стоичков заяви, че без голямата си звезда Аржентина няма да спечели мач в продължение на 3 години.

"На първо място в Аржентина трябва да знаят какъв модел искат за своя футбол. Дали искат да разчитат на Меси, или на 22-ма играчи. Как иска Аржентина да играе? Много е лесно, ако утре извадим Меси от състава, Аржентина няма да спечели мач в продължение на 3 години", коментира българинът пред "SuperDeportivo Radio".

Камата се обяви бурно срещу тезата, че Меси решава кой да бъде викан в националния отбор, кой да играе и кой да е треньор на тима.

"Това е шибана лъжа, която някой измисли преди известно време. Тогава аз ще стана треньор на Аржентина, защото съм приятел на Меси! Това е чиста лъжа, как може да има такива хора! Има много аржентинци, които дори не знаят кой е Лионел Меси, не го познават. Мнозина го виждат, но не го познават. Аз го познавам много добре и мога да кажа, че той никога не е участвал в избора на отбора. Това са чисти лъжи", каза още Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички