СНИМКИ: Роналдо се присъедини към лагера на Португалия


СНИМКИ: Роналдо се присъедини към лагера на Португалия
Снимка: Guliver/GettyImages

1793 0

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо се присъедини към съотборниците си на лагера на националния отбор преди началото на квалификациите за Евро 2020. Настоящите европейски шампиони започват защитата на титлата си с домакинства на Украйна и Сърбия.

34-годишният Роналдо не е играл за "мореплавателите" от края на Мондиал 2018, като пропусна мачовете от новия турнир на УЕФА Лига на нациите, за да работи върху адаптацията си в новия си клуб Ювентус. В негово отсъствие португалците спечелиха своята група и се класираха за финалите на надпреварата, но сега им предстои по-важната задача - да се класират за Европейското първенство.

"Кристиано носи класа на всеки един отбор. За мен е удоволствие да играя с него, той е много важен за нашия отбор", коментира защитникът на тима Жоао Кансело, който е съотборник с Роналдо и в Ювентус. Португалия посреща Украйна в Лисабон в петък, а три дни по-късно се изправя срещу Сърбия, отново там. Появи се и скандална теория за непопадането на звездата в националния отбор, вижте я в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички