Моуриньо: Да се върна в Реал или Интер ще е голяма чест


Моуриньо: Да се върна в Реал или Интер ще е голяма чест
Снимка: Guliver/GettyImages

1639 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма нищо против да се в някой от бившите си клубове - испанският Реал Мадрид или италианския Интер. Португалският специалист е без работа от 18 декември, след като бе уволнен от "Олд Трафорд".

"Връщане в Реал или Интер би било голяма чест за мен.Когато треньор или играч се връща в отбора, това означава, че той е свършил преди това нещо добро за него. Именно такива бяха усещанията ми при връщането ми в Челси", коментира Моуриньо.

ИЗНЕНАДВАЩ ОТБОР ОТ ВИСШАТА ЛИГА НАПИРА ЗА ИЗГОНЕНИЯ МОУРИНЬО

"Когато един професионалист се връща или е поканен в бивш свой клуб, за него това е голяма чест. Ако те викат обратно, значи те ценят. Сега получих правото да си почина, да се отпусна, да си взема пауза. Да покритикувам себе си и спокойно да анализирам всичко, което преживях последните няколко години. Ще обмисля всичко и ще се подготвя за нова глава в своята кариера", допълни специалистът.

Защо Моуриньо отказа на Бенфика - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички