Модрич: И за секунда не вярвам, че времето на Роналдо и Меси е свършило


Модрич: И за секунда не вярвам, че времето на Роналдо и Меси е свършило
Снимка: Guliver/GettyImages

1338 0

Носителят на "Златната топка" за 2018 година Лука Модрич не вярва, че времето на суперзвездите във футбола Лионел Меси и Кристиано Роналдо не е приключило. Както е известно, за първи път от 11 години насам никой от тях двамата не спечели ценната награда, като португалецът поне завърши в тройката, но нападателят на Барселона финишира пети.

"Името на хърватския играч, представител на малка страна, успял да спечели "Златната топка" във времето на Меси и Роналдо, ще остане в историята. Тези футболисти се намират на друго ниво, никой не може да се сравнява с тях. Историята на футбола, която създават Роналдо и Меси, е невероятна. Не съм готов да повярвам и за секунда, че времето им е свършило", заяви Модрич, цитиран от "France Football".

РОНАЛДО ЗАПИСА ВПЕЧАТЛЯВАЩ И УНИКАЛЕН РЕКОРД В ШАМПИОНСКА ЛИГА

Както е известно, по-рано хърватският халф успя да спечели и наградата на УЕФА за играч на годината, както и приза The Best на ФИФА. Хърватинът е и най-добрият халф в Шампионска лига за сезон 2017/18, както и най-добър играч на Мондиал 2018.

Вижте в този материал успявал ли е някой футболист досега да обере всички големи награди за годината преди звездата на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички