Изумително: Ето това се случва, когато в отбора ти играе Уейн Рууни


Изумително: Ето това се случва, когато в отбора ти играе Уейн Рууни
Снимка: Getty Images/Guliver

1491 0

Отборът на Ди Си Юнайтед, в който играе и една от големите звезди на английския футбол Уейн Рууни, регистрира впечатляващ напредък в резултатите си през настоящия сезон. Статистика, публикувана в социалните мрежи, изуми почитателите на футбола с красноречивия напредък на отбора.

Мнозина побързаха да отдадат заслуженото на новопостъпилия английски нападател в отбора. 32-годишният стрелец определено е допринесъл за настоящото положение на отбора, след като е отбелязал 12 попадения и е записал 6 асистенции в рамките на само 19 мача.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед определено е голямата звезда в новия си отбор, като стартира във всеки един мач на тима в американското първенство. Англичанинът е и капитан на отбора, а в последния мач успя да реализира два гола за своя състав, за да донесе победата на Юнайтед с 3:1 срещу Ню Йорк Сити.

Отборът на Рууни води класирането в първенството с актив от 39 точки, а зад тях се намира състава на Ню Йорк Ред Булс, които са с 36 пункта. На трето място се нарежда състава на Атланта, но те са далеч назад с едва 29 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички