Големият Иниеста официално има нов отбор


Големият Иниеста официално има нов отбор

2948 0

Легендата на Барселона Андрес Иниеста официално се присъедини към отбора на Висел Кобе, съобщи на пресконференция собственикът на японския клуб Хироши Микитани.

"Радостен съм да съобщя, че Андрес Иниеста ще играе във Висел Кобе, след неговата историческа кариера в Барселона", каза Микитани пред репортерите.

34-годишният полузащитник присъства на церемонията, която се проведе в Токио. Той отново ще носи номер 8, който носеше и при каталунците. В понеделник Иниеста ще се присъедини към лагера на испанския национален отбор за подготовката за Световното първенство в Русия следващия месец.

Той направи своя официален дебют за Барса през 2002 година и оттогава записа 674 мача за тима, спечелвайки всички възможни трофеи на клубно ниво. Иниеста е осемкратен шампион на Испания, четири пъти победител в Шампионска лига, шест пъти в Купата на страната, седем пъти в Суперкупата на Испания, три пъти в Световното клубно първенство и също толкова пъти в Суперкупата на Европа. Подробности около неговия договор с Висел Кобе засега не се оповестяват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички