Винисиус просто няма спирка! Сътвори ново необяснимо движение (ВИДЕО)


Винисиус просто няма спирка! Сътвори ново необяснимо движение (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2001 0

Испанският гранд Реал Мадрид продължи с изрядната си серия от победи в Ла Лига, като вече има 6 поредни успеха. Последният дойде срещу един от тимовете в челото - Реал Сосиедад, който неотдавна дори заемаше върха в шампионата.

"Кралския клуб" записа победа с 2:0 и взе безценни точки, с които увеличи преднината си пред втория Севиля на 8 точки, но трябва да се отбележи, че Реал е и с мач повече. Още в началото на срещата с Реал Сосиедад обаче мадридчани дадоха голяма жертва.

Карим Бензема напусна принудителни терена, а вместо него се появи Лука Йович. Все още не е ясно колко време французинът ще отсъства от терените, но това със сигурност ще повлияе на столичани, тъй като той отбеляза голяма част от победните им голове в последно време.

На преден план обаче се очаква да изпъкне Винисиус Жуниор. Неслучайно той е вторият най-добър голмайстор в Ла Лига след Бензема. Бразилецът демонстрира огромно израстване през този сезон, а във всяка среща оставя зрителите без дъх със своите технични отигравания. Можете да видите магическото му такова и от двубоя с Реал Сосиедад във видеото по-долу. След мача Карло Анчелоти проговори за състоянието на Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички