В Испания величаят гениално действие на Аспас при контузия и гол (ВИДЕО)


В Испания величаят гениално действие на Аспас при контузия и гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2103 0

Селта допусна неприятен обрат от Валенсия в кръга от испанската Ла Лига. Домакините поведоха още в 11-ата минута с 1:0 чрез своята звезда Яго Аспас, но в крайна сметка бяха обърнати и загубиха с 1:2 след попадения на Хюго Дуро (19') и Максимилиано Гонсалес (53').

С поражението домакините останаха не неблагоприятна позиция - 14-ата с 16 точки, само 4 повече от най-горно класирания в зоната на изпадащите. Валенсия пък се залепи зад Барселона, събирайки 22 точки - 1 по-малко от каталунците, които са и с мач пасив.

За загубата от "прилепите" с ключово значение бе контузията на Аспас. Той получи травма при попадението и трябваше да бъде принудително заменен. В испания обаче величаят интелигентно негово действие.

След като реализира откриващия гол, усети, че има травма и умишлено си свали тениската преди да легне на терена, изкарвайки си жълт картон. Той имаше 4 такива до момента и този му носи наказание от 1 мач, който и без това щеше да пропусне поради травмата.

Можете да видите това му действие в началото на видеото по-долу в материала (трябва да натиснете "гледайте в YouTube" поради ограничения от Ла Лига).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички