Страхотен „куршум“ на Депай даде криле на Атлетико Мадрид за успешен старт в Ла Лига (ВИДЕО)


Страхотен „куршум“ на Депай даде криле на Атлетико Мадрид за успешен старт в Ла Лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1831 0

Атлетико Мадрид тресна с 3:1 Гранада в последния мач от първия кръг в Ла Лига.Така хората на Диего Симеоне стартираха успешно новата кампания в Испания на своя „Уанда Метрополитано“.

Успехът над Гранада обаче не дойде толкова лесно, колкото изглежда. За него главна роля изигра страхотен гол на резервата Мемфис Депай в 67-ата минута за 2:1.

„Дюшекчиите“ откриха резултата в четвъртата минута на добавеното време на първото полувреме чрез Алваро Мората. Той се възползва от рикошет в пеналта и прати топката в мрежата на Андре Ферейра. ВАР преразгледа продължително ситуацията, но нямаше основание попадението да бъде отменено заради засада.

Гостите се върнаха в мача в 62-ата минута, когато изравниха. Саму Омородион матира Ян Облак за 1:1. Караско подаде към нидерландеца, който със страхотна тупалка от над 25 метра прати кълбото в горния ляв ъгъл на вратата на Гранада – 2:1.

В 4-ата минута на добавеното време Узини не успя да смрази трибуните, остана сам срещу Облак. 240 секунди по-късно обаче Маркос Йоренте фиксира крайното 3:1 след грешка в отбраната на Гранада.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички