След вековни преговори: Барселона най-после убеди халф да остане на "Камп Ноу"


След вековни преговори: Барселона най-после убеди халф да остане на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

1446 0

Испанският колос Барселона най-после стигна до споразумение с полузащитника Серхи Роберто за подновяване на контракта му с каталунския клуб. Това съобщи трансферното гуру Фабрицио Романо, който информира, че двете страни окончателно са си стиснали ръцете.

След много спекулации за бъдещето на Роберто в крайна сметка на "Камп Ноу" са успели да убедят халфа да остане до лятото на 2023 година. Сделката е била силно желана от наставника на "лос кулес" Шави, който е изиграл ключова роля в преговорите с Роберто да остане в отбора.

Очаква се договорът да бъде финализиран в петък, когато клубът ще обяви и официално, че Роберто остава в клуба. В последните месеци имаше информации, че той може да премине в друг испански колос - Атлетико Мадрид, но в крайна сметка един от капитаните на Барса реши да остане.

В същото време стана ясно, че президентът Жоан Лапорта е поставил таван на заплатите в Барселона (какъв е таванът, вижте в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички