Роберт Левандовски не е забравил Златната топка, обяви кой ще я вземе "ако не я отменят"


Роберт Левандовски не е забравил Златната топка, обяви кой ще я вземе "ако не я отменят"
Снимка: Getty Images

2809 0

Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски направи хаплив коментар за Златната топка. Според него наградата ще отиде при Карим Бензема от Реал Мадрид тази година. Не това обаче е проблемът на нападателя. Полякът се заяде с организаторите заради отмяната на наградата през 2020.

Преди две години Левандовски спечели требъл с Байерн Мюнхен

Също така, беше и голмайстор и в трите турнира, в които игра. От "Франс Футбол" обаче решиха да отменят даването на Златната топка заради пандемията от коронавирус и така го лишиха от наградата.

Лева явно все още мисли за това. Попитан за Златната топка тази година, той каза: " Златната топка вероятно ще бъде спечелена от Бензема... ако не я отменят отново.

Нападателят коментира и предстоящото дерби с Реал Мадрид: " След разочарованието в Шампионската лига, имаме възможност да променим манталитета си. Това е огромно предизвикателство. Това е един от мачовете на годината.

Въпреки всичко, което му се случи, полският футболист си остава един от най-добрите нападатели в света, като дори попадна в класация на легендата на Реал Мадрид - Раул

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички