Реал Мадрид с шокиращ трансфер


Реал Мадрид с шокиращ трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

3440 0

Реал Мадрид е напът да осъществи шокиращ трансфер в заключителните две седмици на август. Ръководството на "белия балет" е пред привличане на аса на Интер Матео Ковачич, информира "Гадзета дело Спорт". 

Според реномираното италианско издание, "кралския клуб" е изпреварил за подписа на играча Ливърпул, който е броил 25 милиона евро. Реал обаче са контрирали с 30 милиона плюс още 5 в бонуси.

Трансферът е много изненадващ с оглед на това, че нито една от медиите, близки до управата на "Сантяго Бернабеу", не предполагаше за подобен ход от страна на Флорентино Перес.

В същото време се очакваше някой измежду Уилям Карвальо или Лукас Билия да преминат в столицата на Испания, но Реал изненада всички и само за няколко дни е договорил подписа на Ковачич.

Хърватският плеймейкър покрива изискванията на Рафаел Бенитес за привличане на халф, като той може да играе еднакво добре и като опорен полузащитник, и като офанзивен такъв.

Очаква се през следващата седмица сделката да бъде обявена официално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички