Реал Мадрид иска Килиан Мбапе преди Евро 2024, задават се обаче неочаквани проблеми!


Реал Мадрид иска Килиан Мбапе преди Евро 2024, задават се обаче неочаквани проблеми!
Снимка: GettyImages

4401 0

Реал Мадрид иска да обяви трансфера на мегазвездата Килиан Мбапе още преди старта на Европейското първенство в Германия, предава "Марка". "Белия балет" прави всичко възможно острието да изиграе първенството като негов играч, но не се знае дали ще успее.

Концерт на "Бернабеу" също спъва представянето му!

Договорът на Мбапе с ПСЖ официално изтича в края на юни и ако Реал иска да го привлече преди Евро 2024, то играчът и парижани трябва да се споразумеят за по-ранно прекратяване на контракта. Френският клуб обаче може да се запъне за подобен сценарий заради последните събития с Килиан - преди няколко дни той и президентът Насер Ал-Хелаифи са се скарали и са си разменили по няколко изречения на много висок тон.

Килиан Мбапе

Още: Тебас не само потвърди за Килиан Мбапе, но и за колко години е подписал с Реал Мадрид

Дори и това хипотетично да се случи, изникват проблеми от друго естество. Мбапе официално трябва да се присъедини към лагер сбора на Франция в базата Клерфонтен на 29 май. Реал Мадрид пък иска да го представи след финала на Шампионска лига на 1-ви юни. "Петлите" обаче имат две приятелски срещи след това - с Люксембург (5 юни) и Канада (9 юни), а не се знае и дали "Сантяго Бернабеу" ще може да бъде подготвен за мащабното събитие, на което се очакват много хора.

Аржентинския рапър Дуки ще изнесе концерт на легендарния стадион на 8-ми юни, което значи, че поне 3-4 дни предварително ще стартира подготовката по изграждането на сцена, видеостени и т.нат. За представянето на Мбапе също би бил нужен поне малък подиум, което прави организацията съвсем проблемна. 

"За всичко си има време" - Килиан Мбапе получи награда и каза няколко думи за бъдещето си

Високо напрежение: Килиан Мбапе и президентът на ПСЖ почти са се сбили!

Фабрицио Романо: На Килиан Мбапе най-накрая му олекна - сега ще сбъдне мечтата си с Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички