Реал Мадрид - Барселона по ТВ: Къде да гледаме спектакъла Ел Класико?


Реал Мадрид - Барселона по ТВ: Къде да гледаме спектакъла Ел Класико?
Снимка: Getty Images

10724 0

Най-накрая дойде времето за най-големия двубой в клубния футбол - Ел Класико между Реал Мадрид и Барселона! Няколко месеца след съкрушителното 0:4, което "кралете" отнесоха у дома от големия съперник, двата гранда на испанския футбол се срещат един срещу друг в мач с по-висок залог - кой ще излезе начело в Ла Лига. 

Битката между двата отбора е от 17:15 часа българско време, като ще можете да проследите Реал Мадрид - Барселона НА ЖИВО в Sportlive.bg

Формата на Реал и Барселона

Настроението в двата лагера преди битката на "Сантяго Бернабеу" е коренно различно. Докато в Ла Лига Барселона се движи почти перфектно и ниже разгром след разгром (С изключение на последните две победи с по 1:0), то в Шампионска лига каталунците понесоха сериозен удар и на 99% ще отпаднат още в груповата фаза след самоубийствено реми с Интер. 

Арена на сблъсъка ще е

В Реал обстановката е спокойна, като от началото на сезона отборът на Анчелоти определено не блести с играта си, но пък печели с ефективност и зрялост - два фактора, които донесоха златен дубъл на тима през миналия сезон. В предстоящото Ел Класико обаче "кралете" ще трябва да разгърнат пълния си потенциал, ако не искат да допуснат първото си поражение за сезона.

Милиони ще гледат Ел Класико и тази година 

Реал Мадрид - Барселона е най-големият сблъсък в клубния футбол, като е ненадминат по зрителски интерес в съперничествата на местно ниво. Нерядко мачовете между двата гранда се гледат от повече хора, отколкото финали на европейски клубни турнири, както и финални битки в редица други спортове.

Единствено трите големи финала във футбола - Световно първенство, Европейски шампионат и Шампионска лига, събират повече зрителски интерес. На годишна база е изчиследно, че двубоят се гледа в над 180 държави и събира над 650 милиона зрители пред малкия екран! 

Реал Мадрид - Барселона в Ел Класико - коя телевизия ще излъчи двубоя? 

През 21-ви век няма двубой между двата отбора, който не е бил с излъчване в България. Двубоят отново влиза в каналите на Макс Спорт, като битката е от 17:15 часа българско време в ефира на Max Sport 4. Тези от вас, които няма да могат да гледат срещата по телвизията, могат да следят Ел Класико НА ЖИВО в Sportlive.bg

Какви са очакванията на букмейкърите за Ел Класико? 

Реал Мадрид е обявен за лек фаворит в предстоящата среща, като Sesame.bg предлагат коефициент 2.33 за триумф на "белия балет". Победата за Барселона е оценена на 3.00, докато равенството изглежда най-малко вероятно за специалистите - 3.60. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички