Разкриха основния фактор, който ще реши бъдещето на Неймар


Разкриха основния фактор, който ще реши бъдещето на Неймар
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2475 0

Бразилският ас Неймар може да напусне Барселона, но за това няма да е виновен клуба, а разследването, което се води срещу футболиста, за укриване на данъци. В момента преговорите с тима от "Камп Ноу" за нов договор за прекратени и могат да бъдат подновени, когато се изяснят "проблемите", свързани с данъчните служби.

Освен в Испания, и в Бразилия се води разследване срещу Неймар, като дори са запорирани банкови сметки и имоти на стойност 42 милиона евро.

Бившият играч на Сантос няма да вземе решение за бъдещето си, докато не бъдат изяснени всички въпроси с местната власт в Испания, а именно атаката срещу него е основна причина за желанието му да напусне тима. Освен това тепърва той трябва да се явява в съда по делото за незаконен трансфер от Сантос в Барселона през лятото на 2013 година.

"Започнахме преговори за подновяването на контракта, но има други проблеми за решаване в момента. Това ни притеснява. Трябва да разберем дали Испания приема нашите думи и нашата ситуация. Трудно ни е, защото получаваме прекалено много атаки - от Бразилия, от Испания, и то заради проблеми с данъци", обясни накратко бащата на Неймар.

Сериозен интерес към бразилеца има от страна на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички