ПСЖ се закани: Ще осъдим Барселона!


ПСЖ се закани: Ще осъдим Барселона!
Снимка: Getty Images/Gulliver

4518 0

Ръководството на френския колос Пари Сен Жермен смята да обвини тима на Барселона пред ФИФА, съобщава испанското издание "Sport". Причината се крие зад един от играчите на парижани Адриен Рабио, към когото се смята, че Барселона са предприели некоректни действия.

Каталунците проявяват сериозен интерес към френския полузащитник през последните няколко седмици, като те усилено търсят халф, който да подсили средната линия на отбора, въпреки привличането на Артур и Артуро Видал. Полузащитникът на Аякс Франки Де Йонг също попада сред трансферните цели на Барселона.

Парижани обаче не са съгласни да се разделят с талантливия си халф, а дори смятат да подадат жалба срещу каталунците за своите опити да привлекат Рабио. ПСЖ обвинява Барса, че са се свързали не с ръководството на тима, а директно с футболиста, което е в нарушение на правилата на ФИФА. 

Бившият защитник на Барселона Ерик Абидал и спортният директор на каталунците Пеп Сигура са уведомили Рабио за интерес от страна на испанския колос, като държат той да премине на "Камп Ноу". Подобни действия могат да доведат до сериозна санкция за клуба от Каталуния.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички