ПСЖ блокирали мега трансфер на Златан Ибрахимович


ПСЖ блокирали мега трансфер на Златан Ибрахимович

2819 0

Ръководството на ПСЖ е блокирало трансфер на Златан Ибрахимович в Реал Мадрид. Шокиращата новина разкрива "Марка", като испанското издание се е допитало лично до агента на играча - Мино Райола.

Карло Анчелоти лично е поискал шведският национал на "Сантяго Бернабеу" след триумфа в Шампионска лига. Причината - да бъде засилена конкуренцията в испанския гранд, за да може отборът да се бори за титлите на всички фронтове.

"Дори пътувах до Мадрид, за да се видя с Хосе Анхел Санчес (изпълнителен директор на Реал. Но шефовете на ПСЖ разбраха за срещата, като някой от "Бернабеу" се беше обадил. Обадиха се на Златан и се разбраха. С това прекъснахме преговорите и Златан остана в Париж", спомня си агентът.

Благодарение на оставането си на "Парк Де Пренс", Ибра се превърна в голмайстор №1 в историята на ПСЖ и завоюва всички възможни трофеи на френска земя. Засега в богата му витрина липсва единствено триумф в Шампионска лига.

През следващото лято Ибрахимович ще е свободен агент. До момента той не е подновил контракта си с френския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички