Нов разочароващ резултат за Реал Мадрид


Нов разочароващ резултат за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3121 0

Реал Мадрид записа още един разочароващ резултат, завършвайки 2:2 с Леванте като гост в среща от 22-ия кръг на Примера дивисион. "Кралския клуб" на два пъти поведе в резултата и в двата случая допусна изравняване. Мадридчани прекъснаха серия от две поредни победи и остават четвърти в класирането на точка зад Валенсия и на 18 зад лидера Барселона.

Реал стартира много добре срещата и откри резултата в 11'. След центриране от корнер Серхио Рамос бе оставен непокрит в наказателното поле и засече с глава за 0:1. След това попадението домакините започнаха да играят все по-рядко с топката. В 29' Бензема беше изведен в наказателното поле, но Ойер бе заел добра позиция и блокира удара. 

В 42' Леванте се възползва от отпускане в тима на Зидан и удпя да изправни резултата. След рикошет топката топката достигна до Боатенг малко зад линията на наказателното поле и отправи плътен и точен удар. 

И през втората част по-опасните положения бяха за Реал, като съперникът им предимно разчиташе на контраатаки. В 64' Роналдо шутира силно от около 20-ина метра, но стражът на Леванте спаси. В 75' отново Ойер спаси вратата си от Рамос, който засече отново с глава от ъглов. "Белия балет" натисна много съперника си в последните минути и в 81' влезелият като резерва Иско изведе мадридчани напред. Бензема излъга бранител в наказателното поле и пусна към Иско, който бе оставен сам и не сгреши. Силни заключителни минути за домакините и в 90' Пацини се измъкна от защитата на Реал и стреля, като Навас успя да избит топката, но неубедително и тя попадна във вратата му - 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички