Неловкото измъкване на Симеоне, че предпочете Роналдо пред Меси


Неловкото измъкване на Симеоне, че предпочете Роналдо пред Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

7102 0

Наставникът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, трябваше да поясни някои свои думи от преди месец по време на Световното първенство по футбол. Аржентинецът тогава неочаквано бе споделил пред своя помощник Херман Бургос, че Меси не е в състояние да промени играта на един посредствен отбор. Нещо, с което се справя големият му конкурент - Кристиано Роналдо.

Това бе един от многото удари, които се наложи да понесе Меси по време на Мондиала в Русия след незадоволителното си представяне. Сега обаче Чоло промени мнението си и заяви пред медиите, че при конкретното му изказване не избирал кой е най-добрият футболист в света. 

"Без съмнение между Меси и Роналдо бих избрал Меси. Меси продължава да бъде най-добрият футболист в света. Роналдо също е много добър. Това, което исках да кажа тогава е, че в отбор със средно добри футболисти Роналдо би се вписал по-добре, но в отбор с топ играчи - Меси е най-добрият", обяви Симеоне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички