Куртоа посочи в какво е най-добър Тер Щеген сред вратарите


Куртоа посочи в какво е най-добър Тер Щеген сред вратарите
Снимка: Getty Images/Guliver

2914 0

Вратарят на Реал Мадрид похвали колегата си от Барселона Марк-Андре тер Щеген. Белгиецът отбеляза силните качества на титулярния страж на каталунците. Двата тима ще се изправят един срещу друг в първото Ел Класико за сезона на 24 октомври.

"Барселона започва своите атаки от защитата, а тук вратарят е много важен. Мисля, че използваме краката си все повече и повече. И не знам дали има вратар, който да е по-силен от Тер Щеген в играта с крака. Той се вписва много добре в играта на Барса. Също толкова важно е да се отразяват удари и в това отношение той също е добър", коментира Куртоа, цитиран от "Cadena Ser".

"Облак (вратарят на Атлетико, бел.ред.) не играе много често с краката си, но ако възникне нужда, съм сигурен, че може. В наше време вратарите трябва да умеят всичко, в това число и да играят с крака", допълни белгиецът. А каква лоша новина за Ел Класико пристигна днес вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички