Кроос защити Зинедин Зидан, след избухналия скандал с Роналдо


Кроос защити Зинедин Зидан, след избухналия скандал с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1620 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос коментира скандала между Зинедин Зидан и Кристиано Роналдо, който избухна след равенството 2:2 с Лас Палмас в Примера дивисион.

Звездата на "белия балет" беше сменен в 72-ата минута, а малко след това домакините стигнаха до изравнителния гол. Португалецът беше бесен от факта, че не доигра мача и влезе в жесток скандал със Зидан.

ВИДЕО: Роналдо с грозна псувня към Зидан

Той дори си позволи да го напсува, а  според испанската преса по-късно е поискал от президента на "кралския клуб" Флорентино Перес да го уволни.

На пресконференцията преди гостуването на Борусия Дортмунд в Шампионска лига Кроос защити треньора и изрази мнение, че е негово право да решава кой и колко да играе.

Как феновете на Реал приеха смяната на Роналдо?

"Историята вече е прекалено раздута. Невъзможно е футболистите да играят по 60 мача на сезон и то цял мач. Треньорът решава кой да играе и какви смени да прави.

Роналдо се чувства добре, тренира отлично и е готов за мача в Германия, така че няма проблеми", заяви дипломатично Кроос, цитиран от "Марка".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички