Думи на Шави ядосали много шефовете на Барселона, Деко вече търси нов треньор?


Думи на Шави ядосали много шефовете на Барселона, Деко вече търси нов треньор?
Снимка: Getty Images

3256 0

Въпреки че треньорът на Барселона - Шави, реши да отмени първоначалното си решение и да остане начело в клуба, през лятото той може да напусне. Това се дължи на негово изказване, което сериозно ядосало ръководството на каталунския клуб.

Шави ядосал шефовете на Барселона?

Според информация на "Marca", напрежението в клуба е нараснало. "АС" твърди, че президентът Жоан Лапорта е наредил на спортния директор Декo да започне търсенето на нов треньор. Радиостанцията "Cadena SER" съобщава, че влиятелни фигури в Барселона оказват силен натиск върху Лапорта да уволни Шави и че треньорът и неговият екип са били помолени да напуснат клуба.

Още: Ламин Ямал от Барселона се направи на Димитър Бербатов, но крайният резултат бе напълно различен (ВИДЕО)

 Шави ядосал шефовете на Барселона

Два месеца по-рано, Шави отмени своето решение да напусне клуба в края на сезона. Сега той публично заяви, че Барселона няма финансовите възможности да се конкурира с Реал Мадрид.

"Феновете трябва да разберат, че тази Барселона не е тази отпреди 25 години. Преди треньорът на Барселона идваше при президента и казваше "Искам този играч, и този, и още един". Ако няма нови попълнения ще бъде много трудно. Ще се опитаме да се справим с Реал, но смятам, че ситуацията е много трудна, особено в икономически план разберете това", сподели каталунската легенда пред медиите.

Испанските медии твърдят, че ръководството на клуба е силно възмутено от думите на Шави, не само заради неговия песимизъм, но и защото той е изразил различни мнения на среща с Лапорта.

Още: Шави доволен след Алмерия 0:2 Барселона, похвали Фермин Лопес: Може да бъде с нас дълги години

Барселона наби слабака на Ла Лига: Стори нещо невиждано в топ 5 на Европа (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички